Nastolan aluejohtokunnan projektiavustuksen käyttöselvitys 2021

Nastolan aluejohtokunnan projektiavustusten käyttöselvitys tulee tehdä välittömästi hankkeen päättymisen jälkeen ja viimeistään 2 kk:n kuluessa toiminnan päätyttyä. Loppuvuodelle ajoittuvissa hankkeissa käyttöselvitys tehdään kuitenkin aina viimeistään avustuksen myöntämisvuoden loppuun mennessä.

Käyttöselvitykseen tulee kirjata yhdistyksen yhteystiedot, yhteyshenkilö, paikka, päivämäärä, allekirjoitus sekä täyttää lomakkeen kohdat, jotka koskevat avustuksen käyttöä. Menotositteet (tiliotteet, kuitit) toimitetaan käyttöselvityksen liitteenä vain 5000 euron ja sen yli myönnetyistä avustuksista. Muussa tapauksessa liitetiedostot toimitetaan vain pyydettäessä.

 

Yhdistyksen tiedot

Yhteyshenkilö

Myönnetyn projektiavustuksen käyttö

valitse aika kalenterista

Jos koko avustussummaa ei ole käytetty myönnettyyn tarkoitukseen tulee käyttämätön rahasumma palauttaa Lahden kaupungille.

Liitteet

Projektin toteutuksen kirjallinen selvitys ja laskelma voidaan toimittaa tarvittaessa myös erillisinä liitteinä.

Menotositteet (tiliotteet, kuitit) toimitetaan käyttöselvityksen liitteenä vain 5000 euron ja sen yli myönnetyistä avustuksista. Muussa tapauksessa liitetiedostot toimitetaan vain pyydettäessä.

Allekirjoitus

Käyttöselvitykseen liittyvissä asioissa tai ongelmatilanteissa yhteydenotot Lahti-Pisteeseen p. 03 814 2355 tai lahtipiste@lahti.fi.

Tietojen lähetys